SOLROSEN BOENDE I SIMRISHAMN PÅ ÖSTERLEN

Boende Simrishamn med trädgård

NJUT AV NATUREN, BOENDE SIMRISHAMN 

Vacker trädgård

Vi erbjuder dig ett boende i Simrishamn med en vacker trädgård och närhet till både hav och centrum. På den här sidan kan du se alla våra våra trädgårdsbilder samt bilder från staden och dess omgivning. Välkommen till ett bra boende i Simrishamn. Läs mer om våra lägenheter.

Våra gäster har förutom egna avskilda terrasser tillgång till en stor lummig trädgård med damm som är anlagd av konstnären och Österlensonen Helge Lundström och hans dotter Emma Karp-Lundström. Ni har säkerligen hört talas om ”Kiviks äppelmarknad” som äger rum varje år i september och som invigs genom avtäckning av en enorm magnifik äppeltavla med havet som bakgrund.

Det är Helge Lundström som är skaparen av denna imponerande äppeltavla som numera framställs av hans dotter, konstnären Emma Karp-Lundström. Vårt exotiska Tulpanträd ”Liriodendron tulipifera” som planterades redan 1953 ”tronar” över Solrosen och i juli månad kan man se dess diskreta orange gröna blommor som ser ut som små tulpaner.

Se mer av oss

Trädgårdsbilder

Våra boende gäster har tillgång till en stor härlig trädgård med damm, skapad av Helge Lundström och Emma Karp Lundström.

UTFORSKA SIMRISHAMN

Områdesbilder från Simrishamn

Som boende i Simrishamn vill man såklart njuta av den underbara naturen. Här bjuder vi på bilder så att du vet vad du har att vänta dig.